Ειδικός χώρος για ταξιδιώτες που νοσούν στο λιμάνι της Ερμούπολης

ipioni 1
admin
05/12/2016 23:13
 
 
 

Με μια σεμνή τελετή εγκαινιάστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης αίθουσα αναμονής ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, τα οποία πλέον δεν θα χρειάζεται να περιμένουν στα υπόστεγα για την επιβίβαση τους στο πλοίο.

Ο χώρος αυτός αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και η δημιουργία του στηρίχθηκε στην ιδέα του Παναγιώτη Κουλουμπή, που βρήκε πρόσφορο έδαφος και υλοποιήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Την αίθουσα αναμονής «Ηπιόνη» (που πήρε το όνομα της συζύγου του Ασκληπιού, πατέρα της Ιατρικής) εγκαινίασε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκού, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Κοσμά, δημοτικών συμβούλων, αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και πολιτών.

ipioni 3

ipioni 4
Μάλιστα, ο μητροπολίτης Σύρου συνεχάρη τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για την πρωτοποριακή πρωτοβουλία του, να προβλέψει τη δημιουργία αίθουσας αναμονής ασθενών συνανθρώπων στο λιμάνι της Σύρου, ώστε να μη συνωστίζονται, αναμένοντας το πλοίο.

ipioni 5

Η αίθουσα θα ανοίγει δύο ώρες πριν την άφιξη του πλοίου και όσοι επιθυμούν την παραμονή τους σε αυτή θα πρέπει να απευθύνονται στον υπεύθυνο του επιβατικού σταθμού (κ. Ζαρμπώνης, τηλ: 22810-76371).

ipioni 2

ipioni 6

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*