Ε.Α.Υ. Κυκλάδων: Ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του κλάδου

syrigos syrmalenios manios astynomikoi
admin
13/03/2017 10:06
 
 
 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, εξέθεσε στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του νομού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ.) Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο γραφείο της Ένωσης στην Ερμούπολη το περασμένο Σάββατο.
Η σημαντική υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε όλα σχεδόν τα νησιά των Κυκλάδων κυριάρχησε στη συζήτηση που είχαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης με τους κ.κ. Συρίγο, Συρμαλένιο και Μανιό, από τους οποίους ζητήθηκε να συνδράμουν για την ενίσχυση των υπηρεσιών με επαρκές αστυνομικό προσωπικό, ενόψει της νέας θερινής περιόδου.
Οι βουλευτές ενημερώθηκαν επίσης, για θέματα όπως τις μεταγωγές κρατούμενων, την εντοπιότητα, τον στόλο οχημάτων, το κτιριακό κ.ά., αλλά και το μισθολόγιο, το ασφαλιστικό, την αναγνώριση επικινδύνου εργασίας κ.ά., με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων να τονίζει ότι η Πολιτεία θα πρέπει να σεβαστεί και να εφαρμόσει την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ που αφορά στις παράνομες περικοπές των αποδοχών τους, τονίζοντας ότι «ο κλάδος δεν αντέχει άλλες περικοπές».

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*