Στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Γιάννης Φλεβάρης

flebaris syros 1
admin
21/03/2017 14:06
 
 
 

Τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων, οι οποίες εδρεύουν στην Ερμούπολη της Σύρου, επισκέφθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Γιάννης Φλεβάρης, στο πλαίσιο των νέων, διευρυμένων αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Φλεβάρης μετέφερε στους υπαλλήλους των υπηρεσιών τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, επισημαίνοντας ότι η δουλειά στις Διευθύνσεις θα είναι ομαδική, όπως θα είναι και η συνεργασία περιφερειάρχη, αντιπεριφερειαρχών, εντεταλμένων και περιφερειακών συμβούλων.
Τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων επισκέφθηκε πρώτα ο αντιπεριφερειάρχης και στη συνέχεια μετέβη στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Και στις δύο υπηρεσίες, συζήτησε με τους υπαλλήλους και τους ενθάρρυνε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση συγκεκριμένων παραμέτρων της δραστηριότητάς τους. Οι προτάσεις αυτές θα συγκεντρωθούν απ’ τον κ. Φλεβάρη προκειμένου να ενημερωθεί τόσο ο περιφερειάρχης, όσο και τα αρμόδια Υπουργεία.

flebaris syros 2
«Υπάρχουν ζητήματα λειτουργίας και παραγωγής έργου από τις Διευθύνσεις και τους ανθρώπους μας, το έργο των οποίων αναγνωρίζουμε και τιμούμε που αφορούν την υπέρβαση του χρόνου εργασίας λόγω υποστελέχωσης σε συνδυασμό με την αντικειμενική δυσκολία και το κόστος των μετακινήσεων από νησί σε νησί, που πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση να εξετάσει και να επιλύσει ακούγοντας τη φωνή της Αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο κ. Φλεβάρης, ο οποίος – όπως προαναφέρθηκε -αναλαμβάνει αρμοδιότητα σε δυο επιπλέον Διευθύνσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων και τους τομείς των Φυσικών Πόρων από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων.
Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουν οριστεί για την Δωδεκάνησο ο Κάλλιστος Διακογεωργίου και για τις Κυκλάδες ο έπαρχος Κέας – Κύθνου Παναγιώτης Βιτάλης.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*