Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Σύρου

syros limani asfaleia
admin
30/03/2017 16:26
 
 
 

Το λιμάνι της Ερμούπολης θυμίζει απόρθητο φρούριο με τα μετρά ασφαλείας να είναι δρακόντεια, ιδιαίτερα το κομμάτι προς την περιοχή Νησάκι, καθώς εκεί έχει δέσει το πλοίο.

Πρόκειται για ένα πλοίο, πολλαπλού ρόλου, το οποίο μεταφέρει 84 Ισραηλινούς Δόκιμους του Πολεμικού Ναυτικού, που πραγματοποιούν εκπαιδευτικό ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος, ήρθαν στην Σύρο για να περιφρουρήσουν το Ισραηλινό πλοίο, με αυτόματα οπλοπολυβόλα, ενώ οι ίδιες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και ομάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος καθώς και εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών.

Να τονιστεί ότι από το Λιμεναρχείο Σύρου ελήφθησαν εδικά μέτρα για την ασφαλή άφιξη και των ισραηλινών στο λιμάνι της Σύρου, με τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος (ΟΕΑ) να περιφρουρούν από το πρωί και συγχρόνως το Ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος να κόβει βόλτες πέριξ του πλοίου για παν ενδεχόμενο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί οτι το πλοίο έχει έρθει από την Ιταλία και θα αναχωρήσει προς άγνωστο προορισμό, το Σάββατο το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα (video+φώτος): ΕΔΩ

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*