Τετ-α-τετ δημάρχου Πάρου με τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Παροικιάς

kobaios epaggelmaties synantisi
admin
12/05/2017 19:33
 
 
 

Με τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Παροικιάς συναντήθηκε ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ενόψει της θερινής περιόδου.
Τη συνάντηση απασχόλησαν, κυρίως, οι επικείμενες κυκλοφοριακές αλλαγές, ο χρόνος απαγόρευσης της διέλευσης οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, οι επιτρεπόμενοι χώροι στάθμευσης και τα μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης, προκειμένου – όπως τονίστηκε – να επιβαρυνθούν όσο το δυνατόν λιγότερο και να κινηθούν με ασφάλεια οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της Παροικιάς και του νησιού γενικότερα.
Επιπλέον, οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τις αλλαγές όσον αφορά στην παραχώρηση χώρου προς χρήση (τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων) στην παραλιακή ζώνη της Παροικιάς.
Κάλεσμα σε επαγγελματίες, ξενοδόχους, συλλόγους και πολίτες «για μια συλλογική προσπάθεια ευπρεπισμού, καθαριότητας και αισθητικής αναβάθμισης» της πόλης της Παροικιάς και ειδικότερα της παραλιακής περιοχής απηύθυνε ο δήμαρχος. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κωβαίος, «είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός ξεχωριστά να πράξουμε το καθήκον μας και να βοηθήσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου να διατηρήσουν την Παροικιά και όλη την Πάρο σε υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ευπρέπειας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου».

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*