Οι ΕΚΑΒίτες της Μυκόνου στον Κωνσταντίνο Κουκά

koykas ekab
admin
17/05/2017 13:50
 
 
 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και εκπροσώπων του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και για την πρακτική επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τους.
Όπως έκαναν γνωστό (μετά και από τις ενέργειες της δημοτικής αρχής), επίκειται η πρόσληψη 4 μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ για την καλύτερη επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη δημοτική αρχή, τον κ. Κουκά προσωπικά, αλλά και τους επιχειρηματίες του νησιού που, αδιάλειπτα την τελευταία διετία, χορηγούν στους ΕΚΑΒίτες που αποσπούνται στη Μύκονο για την τουριστική περίοδο δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής και δωρεάν σίτιση. Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν τον δήμο Μυκόνου που διαθέτει οδηγό για την συμπλήρωση των βαρδιών, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η 24ωρη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Κουκάς τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα και τους διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες τους, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ποιότητας Ζωής κ. Παναγιωτακόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα Γρυπάρη και ο πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. Αξιώτης» κ. Κοντιζάς.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*