Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ – Πώς επηρεάζει τις Κυκλάδες

«Αντίνοος» ισχυρές τοπικές βροχές και καταιγίδες
admin
03/06/2017 13:36
 
 
 

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σημειωθούν το Σάββατο στην Κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Την Κυριακή το απόγευμα, τα παραπάνω καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν πρόσκαιρα και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά τμήματα. 

Σταδιακή βελτίωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Ο καιρός στις Κυκλάδες

Μουντός και συννεφιασμένος είναι ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων και έτσι αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ το Σάββατο θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο τις θερμές ώρες της ημέρας θα δείξει 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κυριακή. Οι άνεμοι στα βόρεια του νομού θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*