Επίσκεψη του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού του Λ.Σ. στη Σύρο (φώτος + video)

anagnostakis syros 4
admin
09/06/2017 20:13
 
 
 

Η Σύρος ήταν ο τελευταίος σταθμός της διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης σε νησιά των Κυκλάδων, όπου είχε συναντήσεις και επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς.

Χθες ο κ. Αναγνωστάκης επισκέφθηκε την Τήνο, την Πάρο και τη Νάξο, ενώ σήμερα βρέθηκε σε Κουφονήσι, Σίφνο, Σέριφο και Σύρο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αντώνιο Μπάκα και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχο Γεώργιο Γιαννόπουλο.
Οι μετακινήσεις του Γ.Γ. πραγματοποιήθηκαν με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο οποίο επέβαιναν επίσης ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου και ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας.

anagnostakis syros 1

anagnostakis syros 2

Το σκάφος έφτασε στο λιμάνι της Ερμούπολης λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, όπου το περίμεναν στελέχη του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας, ενώ αμέσως ο κ. Αναγνωστάκης, ο αρχηγός του Λ.Σ. και το υπόλοιπο κλιμάκιο κατευθύνθηκαν με αυτοκινητοπομπή στο δημαρχείο.

anagnostakis syros 3

anagnostakis syros 5

anagnostakis syros 6

anagnostakis raptakis

anagnostakis syros 7

anagnostakis syros 8

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Δούναβης, με τον πρώτο να κάνει αναφορά στην αγαστή συνεργασία που έχει ο δήμος με τις τοπικές αστυνομικές και λιμενικές αρχές, αλλά και να ζητά την περαιτέρω στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

anagnostakis syros 9

anagnostakis syros 10

anagnostakis syros 11

anagnostakis maragkos doro

anagnostakis anamnistiki foto dimarxeio

Στη συνέχεια, ο Γ.Γ. και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου. Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Αναγνωστάκης χαρακτήρισε «συνεργάτες» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσους υπηρετούν στην Αστυνομία, ενώ τόνισε ότι στοίχημα του υπουργείου είναι να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, αλλά και να εδραιώσει ένα αίσθημα ασφάλειας τόσο στους Έλληνες, όσο και στους αλλοδαπούς επισκέπτες της χώρας μας.

Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι στη Σέριφο και τη Σίφνο θα υπάρξει άμεση ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών αρχών, επισημαίνοντας ότι η νησιωτικότητα είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη χάραξη της πολιτικής του υπουργείου.

Σημειώνεται ότι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων τον υποδέχτηκε ο υποδιευθυντής της, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Ανθούλης. Εκεί συναντήθηκε με τους Διοικητές και το αστυνομικό προσωπικό των υφιστάμενων Υπηρεσιών της και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν. Επίσης, ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, Ανθυπαστυνόμο Ιωάννη Δαμιανό.

anagnostakis syros 12

anagnostakis syros 13

anagnostakis syros 14

anagnostakis astynomia syros 1

anagnostakis astynomia syros 2

 

https://www.youtube.com/watch?v=nMBvLLDXNxM&feature=youtu.be

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*