«Μίνι – ανασχηματισμός» στον δήμο Σύρου-Ερμούπολης

dimarxeio syros
admin
01/08/2017 16:49
 
 
 

«Αλλαγή σκυτάλης» στις θέσεις δύο αντιδημάρχων στον δήμο Σύρου-Ερμούπολης, μετά το «ανακάτεμα της τράπουλας» στην οποία προχώρησε ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός.
Έτσι, νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Αθανασίου (απόφαση Δημάρχου), ο οποίος μέχρι πρότινος υπήρξε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

athanasioy alexis

Ο Αλέξης Αθανασίου

Τη θέση του κ. Αθανασίου καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Δομένικος Σαγκινέτος (απόφαση Δημάρχου), που εφεξής θα είναι αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

domenikos sagkinetos

Ο Δομένικος Σαγκινέτος

Ο Γιώργος Παπαμανώλης, που ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, θα είναι πλέον πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ), θέση την οποία είχε ο κ. Σαγκινέτος.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης έχει ως εξής:
Στο πλαίσιο της αποδοτικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και των Νομικών Προσώπων του, ανακοινώνεται ο ορισμός/πρόταση αιρετών προσώπων στις κάτωθι θέσεις ευθύνης:
*Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Αθανασίου (απόφαση Δημάρχου).
*Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δομένικος Σαγκινέτος (απόφαση Δημάρχου).
*Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαμανώλης (απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).
Ο ορισμός των παραπάνω αιρετών προσώπων στις θέσεις ευθύνης τους, θα πραγματοποιηθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, με την λήψη των σχετικών αποφάσεων, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
Τις κατά τόπον αρμοδιότητες για την Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης, θα ασκεί ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*