VIDEO: Η γιορτή ψαριού στην Αλυκή της Πάρου

giorti psariou paros
admin
08/08/2017 21:07
 
 
 

Το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου, στην παραλία της όμορφης Αλυκής, πραγματοποιήθηκε μια από τις παραδοσιακότερες γιορτές της Πάρου που ενθουσίασε κυρίως τους έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού που είχαν την ευκαιρία να τη ζήσουν.

Στη Γιορτή Ψαριού της φιλόξενης Αλυκής, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί νησιώτικοι χοροί και ο κόσμος μετέπειτα είχε τη χαρά να συμμετάσχει σε ένα όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική, να διασκεδάσει και να χορέψει με την ψυχή του στο ρυθμό του μπάλου, βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία του τι εστί παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι!

Τηγανητό ψαράκι και άφθονο κρασί προσφέρθηκαν απλόχερα στον κόσμο καθώς περίπου 160 κιλά μαριδάκι τηγανίστηκε εκείνη την ώρα, παρέχοντας 1500 μερίδες φαγητού! Στην όμορφη βραδιά που πλημμύρισε από νότες της μουσικής παράδοσης του νησιού, ο κόσμος έγινε μια παρέα και γλέντησε με την καρδιά του απολαμβάνοντας μια μοναδική βραδιά κεφιού σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πλάι στη θάλασσα που αποτέλεσε το ιδανικότερο φυσικό σκηνικό για το νησιώτικο παραδοσιακό πανηγύρι.

https://www.youtube.com/watch?v=-rvjrdjhrcE

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*