Μύκονος: Συνεχίζει να κρατά τα «σκήπτρα» του ελληνικού τουρισμού

koykas wtm 2017
admin
07/11/2017 11:12
 
 
 

Νέο ρεκόρ αφίξεων αναμένεται να καταγράψει την προσεχή τουριστική περίοδο η Μύκονος, η οποία συμμετέχει με επιτυχία στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση “World Travel Market” του Λονδίνου, προσελκύοντας για ακόμη μια χρονιά όλα τα βλέμματα!

Το «νησί των ανέμων» φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, το οποίο επισκέφθηκαν η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Έλενα Κουντουρά και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Ευρυδίκη Κουρνέτα, ενώ τον δήμο Μυκόνου εκπροσωπούν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

«Ο καλύτερος πρεσβευτής της τουριστικής βιομηχανίας»
Σε σχετική ανάρτηση του στο Facebook (απ’ όπου και η φωτογραφία), ο κ. Κουκάς έκανε γνωστό ότι το περίπτερο του νησιού επισκέφθηκαν εκπρόσωποι των παγκόσμιων ταξιδιωτικών κολοσσών, των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιριών και δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, θέτοντας έτσι στέρεες βάσεις για την περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών ενόψει της νέας σεζόν.
«Η Μύκονος πρωταγωνιστεί όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος! Το πιστοποιούν οι κορυφαίοι του είδους και στη φετινή Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν από τους πληρέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Αποτελούμε τον καλύτερο πρεσβευτή της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας στο εξωτερικό. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά, για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, προβάλλοντας τη Μύκονο και την Ελλάδα μας σε κάθε γωνιά της Γης. Σύμφωνα με τις πρώτες ευοίωνες ενδείξεις, αν κρίνω και από το έντονο ενδιαφέρον τόσο των opinion makers όσο και των κορυφαίων ΜΜΕ του κόσμου, η Μύκονος θα καταγράψει νέο ρεκόρ αφίξεων με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά την προσεχή τουριστική περίοδο» ανέφερε ο κ. Κουκάς στην ανάρτηση του.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*