Νέο τυροκομείο στη Μάρπησσα επισκέφτηκε ο έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς

 
 
 

Ένα νέο τυροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Μάρπησσα της Πάρου, με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και έπαρχου του νησιού Κώστα Μπιζά να το επισκέπτεται και να ξεναγείται σε αυτό από την ιδιοκτήτρια του, που ταυτόχρονα είναι και γεωπόνος.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Μπιζάς, ένα σύνολο παραγόντων και συνθηκών (όπως το αιγαιοπελαγίτικο φυσικό περιβάλλον βοσκής, οι συνθήκες «ιατρικού χειρουργείου» από άποψη καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους παρασκευής και αποθήκευσης του προϊόντος, ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων, αλλά και το μεράκι της ιδιοκτήτριας) μόνο θετική εντύπωση του έκαναν, αποτελώντας ταυτόχρονα εγγύηση για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων.

mpizas tyrokomeio 2

mpizas tyrokomeio 3
«Είναι υποχρέωση των επίσημων αρχών, των καταστημάτων εστίασης, των ξενοδοχειακών μονάδων και των συμπατριωτών μας να ενισχύουν τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίες, στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και τελικά διατηρούν και προστατεύουν το φυσικό μας περιβάλλον. Καλές δουλειές και ποιοτικά προϊόντα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιζάς.

mpizas tyrokomeio 4

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*