Σε Νάξο, Μικρές Κυκλάδες και Σαντορίνη ο Γιάννης Βλασερός

 
 
 

Περιοδεία στα νησιά της Νάξου, των Μικρών Κυκλάδων και της Σαντορίνης πραγματοποίησε ο Γιάννης Βλασερός, Γραμματέας του Τομέα των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ήδη μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής.

Ως καρδιολόγος, ο κ. Βλασερός συμμετείχε στο πενθήμερο πρόγραμμα διενέργειας καρδιολογικών, ενδοκρινολογικών και γυναικολογικών ιατρικών εξετάσεων σε Κωμιακή, Κόρωνο, Φιλώτι, Απείρανθο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Δονούσα.
Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος (που υλοποιήθηκε από την οργάνωση «Υγεία για Όλους», σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και με συμπληρωματικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προερχόμενο από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου και τα αγροτικά ιατρεία των νησιών), 309 περιστατικά που δεν είχαν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε εξειδικευμένες δομές υγείας, έτυχαν υγειονομικής παρέμβασης. Επίσης, ουσιαστική συνεργασία υπήρξε και με όλους τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

blaseros aprilios 2018 2
Ο κ. Βλασερός μετέβη και στη Σαντορίνη, όπου συμμετείχε στην κινητοποίηση των πολιτών του νησιού, ώστε να παραμείνει ενεργό το ιδιωτικό αεροπλάνο αεροδιακομιδής και να ανανεωθεί η θητεία ενός επιτυχημένου γιατρού του νοσοκομείου. Λαμβάνοντας δε, τον λόγο υπερασπίστηκε τα δίκαια – όπως τα χαρακτήρισε – αιτήματα του κόσμου και κατέληξε με την επισήμανση ότι «οι κρατούντες πρέπει να αφουγκράζονται τη φωνή τού κυρίαρχου λαού».

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*