Δήλωση Λεονταρίτη για την ανάθεση άσκησης αρμοδιοτήτων στην Π.Ε. Θήρας: «Πρώτιστο μέλημα μου η αγαστή συνεργασία»

 
 
 

leontaritis 1

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα παρακάμψει τα θέματα των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, με δήλωση που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Λεονταρίτης επισήμανε ότι θα υπηρετήσει και τη νέα του θέση με αίσθημα ευθύνης, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι πρώτιστο μέλημα του είναι η αγαστή συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, τους κατοίκους και τα στελέχη της Π.Ε. Θήρας.
Η πλήρης δήλωση του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:
Με αίσθηση ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου στη Σαντορίνη, τη Θηρασιά, την Ίο, τη Σίκινο, την Ανάφη και τη Φολέγανδρο, ότι παρά το φόρτο εργασίας και τις αυξημένες υποχρεώσεις που προκύπτουν από την ιδιότητά μου ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, δεν θα παρακάμψω στο ελάχιστο τα θέματα και τα ζητήματα των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, τα οποία άλλωστε γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Πρώτιστο μέλημά μου, η αγαστή συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους των φορέων, με τους κατοίκους και τα στελέχη της Π.Ε Θήρας, διαδικασία την οποία πιστεύω ακράδαντα και τηρώ με ευλάβεια σε όλη τη μέχρι σήμερα πολιτική σταδιοδρομία μου.

 

Απάντηση και στη Θεώνη Λειβαδάρου
Ο κ. Λεονταρίτης, με δεύτερη δήλωση του, απάντησε και στην πρώην έπαρχο Θεώνη Λειβαδάρου.
«Ένα μόνο σχόλιο, στις σημερινές δηλώσεις της Θεώνης Λειβαδάρου: Πολιτικά έντιμο είναι να αποχωρείς όταν διαφωνείς και όχι να παραμένεις έως την ημέρα που οι πραγματικά έντιμοι πολιτικά, ανακοινώνουν το διαζύγιο. Στα καθήκοντα μας, μεταξύ άλλων, είναι και να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία.
Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθώ στη Σαντορίνη και θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε όλα αναλυτικά και σε βάθος πορείας, σε βάθος στοιχείων και πρωτίστως σε βάθος αληθείας» ήταν το ακριβές περιεχόμενο της δήλωσης του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*