Στη Σαντορίνη ο Γιώργος Λεονταρίτης

 
 
 

leontaritis santorini 2

Τριήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, μετά την ανάληψη των διοικητικών του καθηκόντων στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Προχθές, ο κ. Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών Γιάννη Μαργαρίτη, παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη όλων των δημοτικών παρατάξεων για τα ζητήματα που αφορούν στο νησί. Κοινή διαπίστωση ήταν η αναγκαιότητα σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, προκειμένου από κοινού να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα της Σαντορίνης.

leontaritis santorini 4
Χθες το πρωί ο δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον κ. Λεονταρίτη στο γραφείο του στο Επαρχείο, ενώ είχε προηγηθεί υπηρεσιακή σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη με τους υπαλλήλους της Π.Ε. Θήρας, με αντικείμενο τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών.

leontaritis santorini 3

 

Λεονταρίτης: «Ανοίγουμε νέους διαύλους επικοινωνίας»
«Ξεκινάμε με μια νέα φιλοσοφία προσέγγισης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης, ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των θεσμών και των φορέων του νησιού. Αισθάνομαι πλήρως ικανοποιημένος από το θερμό κλίμα υποδοχής μου στο νησί και κυρίως από το γεγονός της κατά κοινή ομολογία ταύτισης και σύγκλισης απόψεων για τον τρόπο συμπόρευσής μας στο μέλλον» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, προσθέτοντας πως η απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου να του αναθέσει διοικητικά καθήκοντα και στην ΠΕ Θήρας ήταν «μια καθαρά πολιτική απόφαση με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών και την επιτάχυνση των διαδικασιών αντιμετώπισης των προβλημάτων».
Επισημαίνεται ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο αντιπεριφερειάρχης θα έχει σειρά συναντήσεων και με εκπροσώπους των φορέων της Σαντορίνης.

leontaritis santorini 1

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*