Συναντήσεις Γ. Μαργαρίτη στη Σαντορίνη για κυκλοφοριακό, μεταφορικό έργο και οδικό δίκτυο

 
 
 

margaritis santorini

Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς της Σαντορίνης για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών, Ακτοπλοΐας & Κρουαζιέρας Γιάννης Μαργαρίτης.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης του στο νησί (η οποία ολοκληρώνεται σήμερα και πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρία της ανάληψης των διοικητικών καθηκόντων του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και στην Π.Ε. Θήρας), ο κ. Μαργαρίτης και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Μαραγκός είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Θήρας, τον Διοικητή του Α.Τ. και του Λιμεναρχείου, τους εκπροσώπους του σωματείου των ΤΑΧΙ, του ΚΤΕΛ και του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού. Σε αυτές, κυριάρχησε η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων κυκλοφορίας και του παράνομου μεταφορικού έργου, καθώς και η ανάγκη παρεμβάσεων για τη βελτίωση και αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου.

margaritis leontaritis santorini
Την αισιοδοξία του ότι «δρομολογείται η επίλυση των προβλημάτων που του ετέθησαν» εξέφρασε ο κ. Μαργαρίτης και πρόσθεσε πως «όπου υπάρχουν ευήκοα ώτα, ανοιχτοί ορίζοντες και διάθεση συνεργασίας, δεν μπορεί παρά να υπάρξει αποτέλεσμα». Μάλιστα, σε σχετικό δελτίο Τύπου, έκανε λόγο για διάνοιξη νέων διαύλων επικοινωνίας, «μετά την κοινή διαπίστωση της αναγκαιότητας αποκατάστασης των σχέσεων της Περιφέρειας με τους θεσμούς και τους φορείς της Σαντορίνης και έπειτα από την αλλαγή στην διοικητική δομή του Επαρχείου».

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*