Αυτοψία κλιμακίου της Περιφέρειας στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου

 
 
 

leontaritis odiko diktyo klimakio ioynios 2018 1

Συνοδεία του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων μετέβησαν χθες στη Μύκονο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία στο οδικό δίκτυο του νησιού και να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Όσον αφορά στην άρση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, αποφασίστηκε μέσα στις επόμενες 10 μέρες η υλοποίηση διαγραμμίσεων και η τοποθέτηση μεταλλικών μόνιμων ανακλαστήρων οδοστρώματος, με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων, την ασφάλεια πεζών και οχημάτων και την αποφυγή ατυχήματος. Ίδιες εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στους κόμβους Καραμανλή και Αργύραινας.

leontaritis odiko diktyo klimakio ioynios 2018 2
Επίσης, αναμένεται η υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για το έργο ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου της Μυκόνου (προϋπολογισμού 300.000 ευρώ), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι εργασίες πλακόστρωσης του πεζοδρομίου στο περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου.

leontaritis odiko diktyo klimakio ioynios 2018 3
Σημειώνεται ότι χθες το απόγευμα, ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα του νησιού, στην επίλυση των οποίων απαιτείται η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα, έμφαση δόθηκε στην προώθηση του έργου κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυκόνου.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*