Σαντορίνη: Ολοκληρώθηκε η 1η φάση της οδοστρωσίας του δρόμου αεροδρομίου-Οίας

 
 
 

oia aerodromio odostrosia 1

Ολοκληρώθηκε χθες η 1η φάση της οδοστρωσίας του νέου δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο της Σαντορίνης με την Οία, έργο το οποίο αναμένεται να δώσει «ανάσα» στα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Το έργο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 και πέρασε μέσα από «συμπληγάδες» προσφυγών, ενστάσεων, ασφαλιστικών μέτρων και καθυστερήσεων μέχρι να δοθεί στην κυκλοφορία, «διαψεύδοντας τις “Κασσάνδρες” που προέβλεπαν τη μη ολοκλήρωσή του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

oia aerodromio odostrosia 2
Ήδη γίνονται ενέργειες προς τη ΔΕΗ για την επίσπευση του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων του οδικού δικτύου και δρομολογούνται οι διαδικασίες για την υλοποίηση των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου.

oia aerodromio odostrosia 3
Την ικανοποίησή του εξέφρασε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «ένα έργο, το οποίο μας παραδόθηκε σε συνθήκες σχεδόν διάλυσης της εργολαβίας, ολοκληρώνεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων. Πιστή στις δεσμεύσεις της, η περιφερειακή αρχή Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί στο 100%».

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*