Πρόσληψη προσωπικού στον δήμο Θήρας

 
 
 

dimarxeio thiras

Την πρόσληψη 2 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τα οποία θα απασχοληθούν στον Παιδικό Σταθμό της Επισκοπής Γωνιάς, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας (ΟΚΜΠ).

Η πρόσληψη εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Περίοδος 2017-2018) Συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και αφορά στις θέσεις 1 ΠΕ Ψυχολόγου και 1 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού.
Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας» Δήμου Θήρας, Τ.Θ 497, Καρτεράδος, Τ.Κ 84700, Θήρα, υπόψη καςΠατρούλας Υφαντή (τηλ. επικοινωνίας: 2286031075).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Περισσότερες πληροφορίες και την σχετική αίτηση oι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και γ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Θήρας
https://www.thira.gov.gr/egovernment/anakinoseis/proslipsiprosopikouorismenouchronoustonokmpdimouthiras-40000370.html.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*