Σε Σίφνο, Μήλο και Νάξο ο Γιώργος Λεονταρίτης

 
 
 

leontaritis damoylakis benakis

Περιοδεία σε Σίφνο, Μήλο και Νάξο πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Μετά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Σίφνο, σήμερα ο κ. Λεονταρίτης βρέθηκε στη Μήλο, όπου – συνοδευόμενος από τον έπαρχο κ. Βενάκη – επισκέφθηκε τον δήμο και είχε αναλυτική συζήτηση με τον δήμαρχο κ. Δαμουλάκη και μέλη της δημοτικής αρχής για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί.
Στο επίκεντρο της συζήτησής τους κυριάρχησαν δύο σημαντικά έργα για τη Μήλο, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλλει στην τουριστική αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Πρόκειται για την κατασκευή του λιμενικού έργου στα Πολλώνια (προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ) και του έργου βελτίωσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου από το αεροδρόμιο έως τον Αδάμαντα, έργο το οποίο επίσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια με το ποσό των 587.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της περιφερειακής αρχής είχαν συνάντηση στο Επαρχείο με τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, με τον οποίο συζήτησαν κυρίως θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νησί, τα προβλήματα των επιχειρήσεων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αύριο ο κ. Λεονταρίτης θα μεταβεί στη Νάξο, προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου του νησιού Αγίου Νικοδήμου.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*