Ημερίδα για την “Ανάπτυξη πρωτογενή τομέα στα μικρά Κυκλαδονήσια”

admin
15/05/2015 7:41
  •  
  •  
  •  

 

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, στην οποία εκπροσωπούνται 22 Πολιτιστικοί Σύλλογοι από 18 νησιά των Κυκλάδων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Ανάπτυξη πρωτογενή τομέα στα μικρά Κυκλαδονήσια” η οποία θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η διοργάνωση της ημερίδας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ιδρύματος Ευγενίδου με την υποστήριξη του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Μικρών νησιών και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Χορηγοί της ημερίδας είναι το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το ίδρυμα Ευγενίδου. Χορηγοί μετακίνησης συνέδρων είναι η Blue Star Ferries και Zante Ferries.

Όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχτούν μέσα από ξεχωριστά παραδείγματα, οι ρεαλιστικές δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα στα νησιά των Κυκλάδων. Για το σκοπό αυτό έχουν κληθεί να καταθέσουν την εμπειρία τους, άνθρωποι οι οποίοι ήδη μπορούν να παρουσιάσουν ένα σημαντικό έργο στον πρωτογενή τομέα, καθώς επίσης και επιστήμονες που ασχολούνται τόσο με την καινοτομία και την έρευνα, αλλά και με τη χρήση επενδυτικών εργαλείων στη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: ΕΔΩ

(Visited 10 times, 1 visits today)