Κορυφαία στελέχη της Blue Star Ferries στη Σύρο – Συνάντηση με δήμαρχο και τοπικούς φορείς

admin
15/05/2015 23:02
 
 
 

Tην έμπρακτη στήριξη τους στην προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης που καταβάλει η Σύρος εξέφρασαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Σακέλλης και ο Εμπορικός Διευθυντής Διονύσης Θεοδωράτος της Blue Star Ferries κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης και φορείς του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι, κατά τη φετινή θερινή περίοδο, η ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Σύρου μέσω της Blue Star Ferries, σε όρους χωρητικότητας των πλοίων, αλλά και αριθμού δρομολογίων είναι καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τέθηκαν υπόψη των παριστάμενων στελεχών της εταιρείας προτάσεις επιπλέον βελτίωσης των δρομολογιακών γραμμών, καθώς και επωφελέστερης συνεργασίας για τη καλύτερη δυνατή προβολή της Σύρου.

Ειδικότερα, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν α) στη δυνατότητα διασύνδεσης της Σύρου με την Ραφήνα, β) στην ένταξη της Τήνου στα δρομολόγια που εκτελεί το Blue Star 2 τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, γ) στην πρόβλεψη διασύνδεσης της Σύρου με το λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου, δ) στην προβολή της Σύρου σε προωθητικά βίντεο της εταιρείας και ε) στην εξασφάλιση χορηγιών για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες του νησιού.

Τέλος, η Τουριστική Επιτροπή του δήμου έκανε δεκτή την πρόταση του Εμπορικού Διευθυντή κ. Θεοδωράτου να συμμετέχει σε αυτή ως μέλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, «τα παραπάνω καταδεικνύουν τη βούληση τόσο του Δήμου και των φορέων του νησιού, όσο και της εταιρείας Blue Star Ferries, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι συνέργειες που μπορούν να προκύψουν με στόχο αφενός την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου και αφετέρου τη βελτίωση της ελκυστικότητας των δρομολογιακών γραμμών της εταιρείας, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Σύρος».

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*