Τη λειτουργία γραφείων στις Κυκλάδες ανακοίνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας

admin
15/05/2015 11:08
  •  
  •  
  •  

Τη λειτουργία γραφείων στις Κυκλάδες, με υπεύθυνο το Ναξιώτη chef Δημήτρη Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει η Λέσχη αυτό συνέβη προκειμένου μεταξύ άλλων να αντεπεξέλθει πιο ενεργά στις γαστρονομικές απαιτήσεις των καιρών μας, να προωθήσει την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα και να περιφρουρήσει τον θεσμό του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες δραστηριοποιούνταν η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου. 

 

Η ανακοίνωση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας: 

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών  Ελλάδος (Chef`s Club of Greece) είναι μία επαγγελματική λέσχη με περίπου 700 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες (executive chefs & pastry chefs) που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και αριθμεί πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυσή της. 

Για να αντεπεξέλθουμε πιο ενεργά στις γαστρονομικές απαιτήσεις των καιρών μας, να προωθήσουμε την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα, να περιφρουρήσουμε τον θεσμό του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη και προκειμένου να υλοποιήσουμε το αρχικό μας όνειρο για την παγίωση της Ελληνικής γαστρονομίας σε πανελλήνιο, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, αποφασίσαμε στο να ορίσουμε εκπροσώπους μας στις Κυκλάδες.

Σκοπός μας είναι να βρεθούμε πιο κοντά σε όλους τους γαστρονομικούς φορείς και γαστρονομικού ενδιαφέροντος δρώμενα, να συμβάλουμε στην προώθηση των τοπικών σας προϊόντων, αλλά και να σταθούμε δίπλα σας σε όλες τις δράσεις σας.

Ως εκ τούτου ορίζουμε:

 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Το τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (6932343345 randevoucatering@yahoo.gr)

 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ ΜΑΡΙΤΣΑ (6932454231)

 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: ΜΑΚΡΗΣ XΡΗΣΤΟΣ (6972772939 sugar071@hotmail.com)

 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ , ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, ΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  (6932343345 randevoucatering@yahoo.gr)

 

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ΛΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (6947993702)

 

 

Τα ως άνω μέλη μας, βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μπορούν να αναλάβουν κάθε είδος εκδήλωσης ή συνεργασίας που προάγει τον τοπικό γαστρονομικό πολιτισμό και τα τοπικά προϊόντα.

 

(Visited 39 times, 1 visits today)