Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο δημοτικό σχολείο Άνω Σύρου

admin
27/05/2015 13:45
 
 
 

Την ανάθεση του έργου «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου» (προϋπολογισμού 487.200,00€) με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου 2007-2013, ανακοίνωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων 150 τ.μ. η οποία θα διαθέτει εσωτερικά περιορισμένους βοηθητικούς χώρους (για την αρτιότερη και πληρέστερη λειτουργίας της, καθώς και πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό), την αποκατάσταση του αύλειου χώρου πάνω από την αίθουσα σε όλη την επιφάνειά της, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός χώρου που το σχολείο έχει πραγματικά ανάγκη, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών – χρηστών για την πραγματοποίηση διαφόρων σχολικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και την χρήση της από τους μαθητές των τμημάτων του ολοημέρου σχολείου. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γυμνάζονται και να αυλίζονται, τις ημέρες κατά τις οποίες θα επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16η Ιουνίου στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

(φωτό: http://dim-an-syrou.kyk.sch.gr/)

(Visited 107 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*