ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Πρωτοφανής η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας

ΝΟΔΕ Κυκλάδων
Newsroom
04/06/2019 12:29
 
 
 

 

Για πρωτοφανή νίκη και επικράτηση τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές κάνει λόγο η ΝΟΔΕ Κυκλάδων σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Όπως αναφέρει, το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν “ηχηρό” και “καθολικό” αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κυβερνητικό κόμμα “να συντριβεί στο σύνολο της Επικράτειας” και να χάσει τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων: 
Την Κυριακή έγινε το δεύτερο βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που όπως δείχνει επιθυμούν οι πολίτες.
Το μήνυμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών ηχηρό και καθολικό καθώς, ποτέ στο παρελθόν μια Παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρειες της Χώρας. Μάλιστα τις 11 με την επίσημη υποστήριξή της. Αντίστοιχα ποτέ στο παρελθόν ένα κυβερνών κόμμα δεν είχε συντριβεί στο σύνολο της Επικράτειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να εκλέξει ούτε έναν περιφερειάρχη, εκτός ενός, της Κρήτης, που στηρίχτηκε και από το ΚΙ.ΝΑΛ.
Η στρατηγική μας δικαιώθηκε. Η ΝΔ απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Το μήνυμα “Ενωμένοι Μπορούμε” αγγίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερους Έλληνες.
Ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης στις 7 Ιουλίου θα είναι πρωθυπουργός, όχι των λίγων ούτε των πολλών , αλλά όλων των Ελλήνων.
Συγχαίρουμε όλους τους εκλεγμένους Δημάρχους των νησιών μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους .

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*