Εθελοντές θα ενημερώνουν για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ερμούπολη

admin
29/05/2015 11:45
 
 
 

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην επιτυχία εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν τη θερινή περίοδο στην Ερμούπολη απηύθυνε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Η συμμετοχή των εθελοντών συνίσταται στην ενημέρωση, πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών με έμφαση κατά τις βραδινές ώρες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στην ομάδα των εθελοντών θα συμπεριληφθούν τόσο ο δήμαρχος,  όσο και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και σημαντικός αριθμός πολιτών, οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, καθημερινά κατά τις ώρες 09:00-17:00 στα τηλέφωνα 22813-61010 και 22813-61002 καθώς και ηλεκτρονικά, στις διεύθυνσεις a.printezi@syros-ermoupolis.gr και x.papitsi@syros-ermoupolis.gr.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «πέραν της προληπτικής ή/και κατασταλτικής αστυνόμευσης, η οποία θα εφαρμόζεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια όργανα (Αστυνομία, Λιμενική Αρχή), η εθελοντική συμβολή θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία εφαρμογής του εγχειρήματος. Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι η ανταπόκριση των εθελοντών θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πιστοποιώντας την βούληση της κοινωνίας μας για μια περισσότερο ανθρώπινη και φιλόξενη πόλη».

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*