Η εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη Σύρο

admin
09/06/2015 13:24
 
 
 

Γυρίσματα στη Σύρο πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προβάλλεται στον Alpha.

Για τρεις μέρες, ο Κυκλαδίτης δημοσιογράφος της εκπομπής Βασίλης Γρηγορόπουλος κατέγραψε χαρακτηριστικά τοπία και σημεία του νησιού, προκειμένου να μεταφέρει την ομορφιά και την αρχοντιά της Σύρου – μέσω της εκπομπής – σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ συνομίλησε και με γνωστά συριανά πρόσωπα. Την εκπομπή τίμησε με την παρουσία του και ο Μανώλης Μητσιάς.

Από την πλευρά του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης χαρακτήρισε αξιέπαινες της χορηγίες της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου, του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου και του Συλλόγου Επισιτισμού και Εστιάσεως «Τερψιχόρη», η πολύτιμη συνεισφορά των οποίων βοήθησε στο να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα και συμπλήρωσε ότι «η θερμή υποδοχή και φιλοξενία αποτελούν δίαυλο επικοινωνίας και προβολής της Σύρου».

Επίσης, ο δήμος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία του δημοσιογράφου κ. Βασίλη Γρηγορόπουλου και του τηλεοπτικού συνεργείου, τους: Blue Star Ferries, Gaviotis Travel, Hotel Francoise, Ταβέρνα Σάββας, Συριανή Κουζίνα, Γιωσηφάκι, Αχλάδι, Ιθάκη του Αή, Μέγαρον, Barola, το κατάστημα λουκουμιών του κ. Λειβαδάρα Θοδωρή, τον κ. Δαλέζιο Μπάμπη, τον κ. Σταύρο Κοή, τους μικρούς ξεναγούς του οικισμού της Άνω Σύρου, τις επιχειρήσεις του οικισμού Άνω Σύρου, το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, καθώς και όσους συνετέλεσαν για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Γρηγορόπουλο και τα μέλη του συνεργείου του τηλεοπτικού σταθμού για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «πολύ σύντομα θα τους υποδεχθούμε ξανά στο νησί μας».

 

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*