Η γαστρονομία της Σύρου στο Golden Hall

admin
15/06/2015 13:25
 
 
 

Συριανά εδέσματα και προϊόντα τοπικών παραγωγών του νησιού είχαν την ευκαιρία να γευθούν και να γνωρίσουν οι επισκέπτες του Golden Hall στην Αθήνα.

«Ξεναγοί» στο γευστικό αυτό «ταξίδι» που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Ιουνίου ήταν οι κυρίες Λίνα Φουρνιστάκη, Ντίνα Συκουτρή και Χρηστιάννα Πάπιτση, οι οποίες εκπροσώπησαν τη Σύρο, στο πλαίσιο της πρωτοποριακής και βιωματικής δράσης προβολής που οργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τίτλο Discover South Aegean («Ανακάλυψε το Νότιο Αιγαίο»). Η δράση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, δίνοντας στον επισκέπτη του εμπορικού κέντρου τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, τον πολιτισμό και την ιστορία τους.

Από την πλευρά του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τόσο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και τη συνεργασία στο πλαίσιο της ενέργειας “Discover South Aegean”, όσο και τα εξής καταστήματα για την άμεση ανταπόκριση: Τυροκομείο Ζωζεφίνος, Παραδοσιακά Προϊόντα Σύρου Πρέκας, Σύρου Εδέσματα, Σαλιμπάκι, Salad Shop, Μάννα Market, Πλαστικά Σύρου, βιοτεχνίες λουκουμιών Δεναξά, Κορρέ, Συκουτρή και Λειβαδάρα.

Επίσης, ο δήμος ευχαρίστησε τις κ.κ Συκουτρή και Φουρνιστάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και την παρουσία τους στην εν λόγω διοργάνωση, καθώς και το Golden Hall και την υπεύθυνη Center Management Νατάσσα Δρακάκη για τη συνδρομή τους.

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*