Ολοκλήρωση Α’ φάσης των έργων βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο

οδικού δικτύου
Άκης Αξαόπουλος
02/10/2019 11:52
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Α’ Φάση του έργου βελτίωσης τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Μάννα, Γαλησσά, Τάλαντα, Άνω Μάννα και Παρακοπή, καθώς και στον κεντρικό οδικό άξονα της Ερμούπολης, από τη διασταύρωση προς Γαλησσά μέχρι το βενζινάδικο στα Λαζαρέττα.

Μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης ανακοίνωσε ότι, εντός δεκαπενθημέρου, θα ξεκινήσει και η Β’ Φάση του έργου που αφορά στη διαγράμμιση των νέων τμημάτων που ασφαλτοστρώθηκαν.

Ο αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του («οι οποίοι κατά τη διάρκεια των εργασιών, επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης, για τα αναπόφευκτα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ενός έργου οδοποιίας»), τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων ( «τα οποία σε αγαστή συνεργασία με τον ανάδοχο, παρέδωσαν ένα άρτιο – κατά γενική ομολογία – έργο»), καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ («τα οποία με συνεχείς ανακοινώσεις ενημέρωναν τους οδηγούς για την εξέλιξη των εργασιών και τις εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν»).

«Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου συνεχίζεται με τη δημοπράτηση, τις προηγούμενες μέρες, του έργου που αφορά στη διαγράμμιση του συνόλου του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο, την αντικατάσταση του συνόλου των πινακίδων σήμανσης και την κατασκευή στηθαίων ασφαλείας» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*