Με τη συνδρομή του στρατού οι σάκοι με το εκλογικό υλικό στα νησιά

admin
03/07/2015 10:10
 
 
 

Συνεχίζεται η προετοιμασία των προβλεπόμενων από το σύνταγμα διαδικασιών για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Όπως επισημαίνεται από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, μέχρι σήμερα δεν είχε αποσταλεί το εκλογικό υλικό στα νησιά, εξαιτίας της μη έγκαιρης αποστολής μέρους αυτού από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Το υλικό αυτό αφίχθη την Παρασκευή το μεσημέρι στη Σύρο από το Υπουργείο, για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της προβλεπόμενης διαδικασίας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της προσεχούς Κυριακής.

Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το απόγευμα της Παρασκευής, θα αφιχθούν στη Σύρο 1 Σινούκ το οποίο θα μεταφέρει το εκλογικό υλικό στη Νάξο, στην Πάρο, στη Μήλο και τη Σαντορίνη, καθώς και 3 ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία θα διακινήσουν το υλικό στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Το Σάββατο το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής το εκλογικό υλικό θα αποσταλεί στην Τήνο και στη Μύκονο.

Παρά τα αντικειμενικά προβλήματα που προκύπτουν λόγω της καθυστέρησης στην αποστολή του εκλογικού υλικού στη Σύρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης διαπίστωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας του υπηρεσιακού μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα στις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τα στελέχη της Περιφέρειας, τα οποία παρά τον περιορισμένο χρόνο και τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της νησιωτικής ιδιαιτερότητας του Νομού, εργάζονται ακατάπαυστα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*