Για 8η χρονιά το «Σπίτι του Άη Βασίλη» στην Ποσειδωνία

hristougenna
Άκης Αξαόπουλος
17/10/2019 13:06
 
 
 

 

Για 8η χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Ποσειδών», με συνδιοργανωτές το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σύρου και των Κυκλάδων!

Από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου, η Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία θα μεταμορφωθεί στο «Σπίτι του Άη Βασίλη», προκειμένου τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης απευθύνεται πρόσκληση προς όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, εργαστήρια, ωδεία, σχολές χορού, αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, με μία εκδήλωση που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com με μία σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης που επιθυμούν να παρουσιαστεί, τον τίτλο αυτής, τις ημερομηνίες και ώρες που επιθυμούν να πραγματοποιηθεί η δράση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν έγκαιρα γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κατάρτιση του προγράμματος.
Επίσης, για όσους επιθυμούν, διατίθενται προς παραχώρηση περίπτερα στον περιβάλλοντα χώρο της Έπαυλης Τσιροπινά, κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων, για τα οποία θα πρέπει να υποβληθεί σχετικό αίτημα στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.
Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά, τόσο κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, όσο και κατά τη διάρκεια αυτής, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την αίτηση .
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Νταλαχάνη (τηλ.: 6979972730).

(Visited 36 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.