Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
23/10/2019 20:51
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε στη Σύρο το έργο οδοποιίας που περιλάμβανε την ασφαλτόστρωση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου με άσφαλτο κλειστού τύπου και την διαγράμμιση τους.

Το έργο, το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης χαρακτήρισε ως «ένα από τα πληρέστερα έργα οδοποιίας στη Σύρο», υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Εκ του αποτελέσματος, αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή μας τα ασφαλτικά έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα νησιά των Κυκλάδων να εκτελούνται πλέον μόνο με άσφαλτο κλειστού τύπου» (η οποία διασφαλίζει άριστη πρόσφυση των δικύκλων και έχει μακρά διάρκεια «ζωής») τόνισε ο κ. Λεονταρίτης, προσθέτοντας πως «τα έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού θα συνεχιστούν», καθώς ήδη έχει δημοπρατηθεί και η διαγράμμιση του συνόλου του οδικού δικτύου και σύντομα θα δημοπρατηθεί το έργο που αφορά στην αντικατάσταση των πληροφοριακών πινακίδων και την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι παρόμοια έργα έχουν δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθούν και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.