Συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας σήμερα για το ναυπηγείο του Νεωρίου

admin
29/07/2015 08:04
 
 
 

Με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο και τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές θα συναντηθεί σήμερα τριμερής επιτροπή, προκειμένου να βρεθεί λύση για το ναυπηγείο του Νεωρίου, οι εργαζόμενοι του οποίου έχουν συμπληρώσει σχεδόν 100 ημέρες απεργίας.

Την τριμερή επιτροπή απαρτίζουν τον Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων (που ανέλαβε και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία), το Εργοστασιακό Σωματείο Νεωρίου και η διοίκηση του Νεωρίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο εκφράζεται η ελπίδα η σημερινή συνα΄ντηση να είναι η τελευταία για το συγκεκριμένο θέμα και να επιλυθεί το πρόβλημα, ώστε οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο ΝΕΩΡΙΟ παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις. Προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί με διάφορες πρωτοβουλίες που πήρε, να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Το Εργατικό Κέντρο στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Νεωρίου με στόχο την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης για το καλό του νησιού και των εργαζομένων.

Για μία ακόμα φορά και ελπίζοντας ότι θα είναι η τελευταία, ανέλαβε μια πρωτοβουλία να συγκροτήσει μια τριμερή επιτροπή την οποία θα απαρτίζει

1) Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων, 2) Το Εργοστασιακό Σωματείο Νεωρίου και 3) Η Διοίκηση του Νεωρίου.

Η τριμερής επιτροπή θα συναντηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο υπουργείο Εργασίας με τον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλο και τους βουλευτές του Νομού του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν για την επίλυση του προβλήματος.

Ελπίζοντας αυτή η συνάντηση να είναι και η τελευταία να βρεθεί λύση να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στη δουλειά τους και η Σύρος να μην στερηθεί τον μοναδικό οικονομικό πνεύμονα που της έχει απομείνει.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*