Διήμερη επίσκεψη Λεονταρίτη στην Άνδρο

admin
31/07/2015 14:30
 
 
 

Διήμερη επίσκεψη στην Άνδρο πραγματοποιεί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Χτες το βράδυ ο κ. Λεονταρίτης παρέστη σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, παρουσία του δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη, δημοτικών συμβούλων και προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του νησιού.

Σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον κ. Λοτσάρη, προήδρευσε σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Γαυρίου, με θέμα το λιμάνι, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου κ. Θωμά, την αντιδημάρχου κας Μαμάη, των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Ανδρέα Βόσσου, Άννας Βολίκα και Νίκης Μαμάη, καθώς και του προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Γαυρίου κ. Κάρλου.

Προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις που αφορούν στην 3η φάση υλοποίησης του λιμένα Γαυρίου αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε τα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα που οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν.

Εν συνεχεία, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στο Δημαρχείο του νησιού, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Σουσούδη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο νησί της Άνδρου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η άριστη συνεργασία των δύο Βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στον Όρμο Κορθίου προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στο λιμάνι της περιοχής.

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*