Παράδειγμα προς μίμηση η παραλία του Γαλησσά στη Σύρο

admin
04/08/2015 12:02
 
 
 

Πλήρως συμμορφωμένη με τα κριτήρια που προβλέπονται από το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» είναι η παραλία του Γαλησσά στη Σύρο, η οποία είναι και η μοναδική στη Σύρο που διαθέτει φέτος «Γαλάζια Σημαία».

Αυτό διαπίστωσε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησε η εθελόντρια – επιθεωρήτρια και στέλεχος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης Ελένη Χατζηβασιλείου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία». 

Συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά Γιάννη Βουτσίνο και τον αντιδήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Μάριο Βουτσίνο, η κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε πως ο Γαλησσάς αποτελεί «μία από τις πιο οργανωμένες και καθαρές ακτές των Κυκλάδων», αποδίδοντας τα εύσημα τόσο στους υπεύθυνους του δήμου, όσο και σε επιχειρηματίες της περιοχής που φροντίζουν για την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών προς τους λουόμενους. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, τα θετικά αποτελέσματα του φετινού ελέγχου ουσιαστικά διασφαλίζουν τη διατήρηση της «Γαλάζιας Σημαίας» στον Γαλησσά και το καλοκαίρι του 2016, με τον δήμο Σύρου – Ερμούπολης να έχει θέσει ως στόχο για το επόμενο καλοκαίρι να βραβευτούν με «Γαλάζια Σημαία» ακόμη περισσότερες παραλίες της Σύρου.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*