Ακτοπλοϊκή επανασύνδεση Ραφήνας – Σύρου μετά από 20 χρόνια!

admin
05/08/2015 12:56
 
 
 

 

Μετά από 20 περίπου χρόνια, η Σύρος αποκτά ξανά ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Ραφήνα.

Έτσι, από αύριο το “Fast Ferries Andros” θα ενώσει και πάλι την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα ξεκινά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 8:10 και φτάνει στη Σύρο στις 11:30. Στη συνέχεια, το πλοίο θα πηγαίνει στην Τήνο και τη Μύκονο. Από τη Σύρο, το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη με αναχώρηση στις 18:00 και άφιξη στη Ραφήνα στις 21:20, ενώ την Κυριακή με αναχώρηση στις 19:00 και άφιξη στις 22:20.

Ας σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δρομολόγια αναμένεται να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν τη μετακίνηση από και προς τα βόρεια προάστια της Αττικής και την κεντρική Ελλάδα, ενώ επιπλέον λύνει και το πρόβλημα διασύνδεσης της Σύρου με την Τήνο.

Την ικανοποίηση του για τη συγκεκριμένη επιχειρηματική πρωτοβουλία εξέφρασε το Επιμελητήριο Κυκλάδων και παρότρυνε τα μέλη του να την υποστηρίξουν, τόσο κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής γραμμής όσο και επικοινωνώντας το νέο αυτό δεδομένο σε συνεργάτες, πελάτες, συναδέλφους και φίλους.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.