Τροποποιήσεις συμβάσεων έργων στην Πάρο

admin
06/08/2015 14:05
 
 
 

Στην προέγκριση τροποποίησης σύμβασης δύο έργων που είναι ενταγμένα σε προγράμματα του τρέχοντος ΕΣΠΑ, προέβη ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Πρόκειται για τα έργα «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στην Μάρπησσα Πάρου» και «Τοπικό σχέδιο δράσης για την προώθηση της απασχόλησης στον Δήμο Πάρου» (συνολικού προϋπολογισμού 219.000 ευρώ). Όσον αφορά στην τροποποίηση της απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του δεύτερου έργου, αυτή αφορά στην παράταση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των προβλεπομένων δράσεων κατά τέσσερις μήνες, μέχρι τις 31-10-2015. Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007- 2013.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, «οι τροποποιήσεις κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου τα έργα να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα εντός των χρονικών περιορισμών που θέτει η τρέχουσα προγραμματική περίοδος, λόγω της απορρύθμισης της πορείας υλοποίησής τους, ως επίπτωση της επιβολής των capital controls και των προβλημάτων που προκάλεσε».

(φωτό: parosnews.gr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*