Με επιτυχία η 1η Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής στη Σύρο

admin
06/08/2015 14:21
 
 
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής στην παραλία της Βάρης, με τα εκπληκτικά έργα των παιδιών να προσελκύουν το ενδιαφέρον τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της Σύρου με τη μοναδικότητα, την ομορφιά, τη φαντασία τους, τα καταπληκτικά τους χρώματα και τα μηνύματά τους για το περιβάλλον.

Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά που μοιράστηκαν τις σκέψεις, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, καθώς και τους γονείς για την πολύτιμη συνδρομή τους, σημειώνοντας ότι επόμενος στόχος είναι η πραγματοποίηση πολλών δράσεων για τα παιδιά σε όλο το νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι του χρόνου η παιδική έκθεση σε πιο πολλές παραλίες της Σύρου.

Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Χαρά Κατσαρή-Περρή για την συνεργασία της, τον Αντώνη Πρίντεζη (ο οποίος έφτιαξε τους καμβάδες και ανέλαβε την τοποθέτησή τους), τις γραφικές τέχνες «ΕΙΚΟΝΑ» (για τη δημιουργία και διάθεση της αφίσας καθώς και για την προσφορά των αναμνηστικών σε όλα τα παιδιά), τις επιχειρήσεις Swell, Γιωσηφάκι, Vari Beach Hotel , Hotel Kamelo, Loco Verano και τον Ερασιτεχνικό Αλιευτικό Όμιλο Βάρης «Η Φάμπρικα» (για το κέρασμα), τα καταστήματα Ροδιά, Νέμετ, Καλουτάς, Καμπέλης και Οδός Ερμού, (για τα δώρα των έργων των παιδιών που βραβεύτηκαν), καθώς και τον κ. Δημήτρη Σταυρακόπουλο.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*