Η Τήνος απέναντι στα ΜΑΤ και τις ανεμογεννήτριες – Προσωρινά οι μπετονιέρες αποχώρησαν (video)

ΜΑΤ Τήνος
Newsroom
11/02/2020 13:53
 
 
 

 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην Τήνο προκειμένου να περάσουν ανεμπόδιστα μπετονιέρες και άλλα βαρέα οχήματα προκειμένου να ξεκινήσει το έργο εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης πλήθος κατοίκων της Τήνου με μπροστάρη το δήμαρχο και την έπαρχο του νησιού, κινητοποιήθηκαν και στάθηκαν απέναντι στα ΜΑΤ και τις μπετονιέρες εμποδίζοντας τη διέλευση τους στην περιοχή «Πράσσα».

Οι μπετονιέρες αποχώρησαν και οι κάτοικοι που αντιδρούν κάνουν λόγο για μια «μικρή νίκη». Ωστόσο ανακοινώνουν ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται και καλούν περισσότερο κόσμο να βρεθεί στο σημείο μιας και θεωρούν βέβαιο ότι οι μπετονιέρες θα επιστρέψουν ξανά.

Το πλήθος των Τηνιακών που στάθηκαν μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις και τις μπετονιέρες, κέρδισαν την πρώτη μάχη! Οι μπετονιέρες αποχώρησαν! Σίγουρα θα επιστρέψουν και χρειάζεται κι άλλος κόσμος να βρεθεί στο σημείο! Μπράβο σε όλους και σας ευχαριστούμε! #save_tinos

Gepostet von Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών am Dienstag, 11. Februar 2020

Ωστόσο, οι πολίτες του νησιού, που ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, στρέφονται και εναντίον των βουλευτών που είχαν υποσχεθεί ότι θα παρεμπόδιζαν την έλευση των δυνάμεων ΜΑΤ στο νησί.

Κύριοι βουλευτές Κυκλάδων, σας ευχαριστούμε που με την παρέμβασή σας, δεν ήρθαν τα ΜΑΤ στην Τήνο! Τηρήσατε για μια ακόμα…

Gepostet von Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών am Montag, 10. Februar 2020

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου σήμερα το πρωί εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τις “κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Τήνου”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα έχουν τεθεί σε ισχύ σε τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Τήνου, λόγω εργασιών εγκατάστασης αιολικού πάρκου.

Ειδικότερα, από σήμερα 06.00’ ώρα έως και την 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21.00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της χωμάτινης οδού η οποία άρχεται από τη θέση «Μύλοι» της κοινότητας Υστερνίων μέχρι την περιοχή «Πράσα Κάμπος Πολέμου».

(Visited 381 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*