Συνάντηση Παυλόπουλου – Λεονταρίτη στην Πάρο

admin
18/08/2015 21:45
 
 
 

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάρο.

Ο αντιπεριφερειάρχης – που υποδέχθηκε τον κ. Παυλόπουλο κατά την άφιξή του στο νησί, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν στα νησιά μας και ιδιαίτερα για τον τουρισμό, την υγεία και τις μεταφορές.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης τον ενημέρωσε διεξοδικά για όλα τα προβλήματα των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τόνισε ότι τόσο οι Κυκλάδες, όσο και τα Δωδεκάνησα, παρά την οικονομική κρίση, προσπαθούν να χαράζουν πολιτικές με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ούτως ώστε η οικονομική δραστηριότητα των νησιών να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην άνοδο του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος.

 

Γ. Λεονταρίτης: «Είμαι βέβαιος ότι έχουμε βρει έναν πολύτιμο σύμμαχο»

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, λόγω και της προσωπικής φιλικής σχέσης που διατηρούν εδώ και αρκετά χρόνια.

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω αρκετή ώρα με τον κ. Παυλόπουλο και να τον ενημερώσω δια ζώσης για τη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στη μεγαλύτερη νησιωτική Περιφέρεια της χώρας. Μια δουλειά συστηματική, μια δουλειά σε βάθος που έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει χειροπιαστά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι στο πρόσωπό του έχουμε βρει έναν πολύτιμο φίλο και σύμμαχο» δήλωσε σχετικά ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*