Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες

admin
07/09/2015 07:26
 
 
 

Με χαρακτηριστικό στοιχείο την…«λελογισμένη» διεύρυνση, τόσο σε πρόσωπα της κεντροαριστεράς όσο και του φιλελευθέρου τόξου, κυρίως όμως σε περιφερειακό επίπεδο και χωρίς να διαταραχθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες, «κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε όλη την επικράτεια. 

Στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια που αναμένεται να ανακοινωθούν έως την προσεχή Τετάρτη, συμμετέχουν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστήσει στις τοπικές κοινωνίες στα πλαίσια του «μετώπου του ναι» στο δημοψήφισμα, ενώ υπάρχει μετά από πολύ καιρό και συστράτευση με στελέχη καθαρής δεξιάς οπτικής, αλλά και πρώην πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ηγεσία της Ν.Δ. τήρησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τους νυν βουλευτές και τους επιλαχόντες στις πρώτες θέσεις και δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου αλλαγές στα ψηφοδέλτια. Όπως είχε πει ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν μπορεί να γίνουν αλλαγές, καθώς η λαϊκή ετυμηγορία ήταν πρόσφατη, μόλις πριν από οκτώ μήνες και ως εκ τούτου στις γαλάζιες λίστες παρέμειναν οι 76 βουλευτές που εξελέγησαν τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και οι περισσότεροι επιλαχόντες με βάση τη σειρά σταυροδοσίας.

Σε αυτή τη λογική και με βάση πληροφορίες του naxostimes.gr επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Κυκλάδων είναι ο Γιάννης Βρούτσης (Νάξος) και ακολουθούν η Κατερίνα Μονογυιού (Μύκονος) και ο Γιώργος Βακόνδιος (Σύρος).

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες της ΝΔ στις Κυκλάδες, με βάση την απόφαση 14ΕΠ/2015 του Πρωτοδικείου Σύρου, που εκδόθηκε σήμερα (7/9/2015) είναι οι εξής:

Δαρζέντας Χαράλαμπος (Σαντορίνη)

Λαζαρόπουλος Γεώργιος (Σίφνος)

Μπάιμπα Βιργινία 

Χριστόπουλος Γεώργιος (Τήνος)

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*