Ευχαριστίες Κόκκινου στην Καθολική Επισκοπή Σύρου για το εκκλησιαστικό συγκρότημα του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο

admin
08/09/2015 14:43
 
 
 

Τον Καθολικό Επίσκοπο και την Καθολική Επισκοπή Σύρου ευχαρίστησε, μέσω επιστολής του, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, για την αναγνώριση των προσπαθειών του στην υλοποίηση του έργου αποκατάστασης και επισκευής του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2015.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Κόκκινος τους ευχαριστεί για την τιμητική πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση για την ευλογία των ανακαινισμένων χώρων που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στην Άνω Σύρο. Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Κόκκινου:

«Σεβασμιότατε,

Σεβαστά μέλη της Καθολικής Επιτροπής Σύρου,

Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την τιμητική πρόσκληση που μου αποστείλατε για την Ευλογία των ανακαινισμένων χώρων του Εκκλησιαστικού Συγκροτήματος του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο.

Δυστυχώς η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Κω, η εισήγηση που έχω αναλάβει και υποχρεώσεις υπηρεσιακές στη Ρόδο (ανειλημμένες από καιρό) δεν μου επιτρέπουν – παρά τη θέληση μου – να έρθω κοντά σας στην όμορφη Σύρο και στον ανακαινισμένο ναό του Αγίου Γεωργίου.

Εκφράζω την ικανοποίησή μου που ένα σημαντικό έργο, στο οποίο η ταπεινότητά μου συνέβαλε, ολοκληρώθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2015 και ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζετε. Επισημαίνω ότι η υλοποίηση των έργων και η επίτευξη των στόχων δίνει χαρά και δύναμη σε όλους όσους ασχολούνται με ανιδιοτέλεια για τα κοινά και απαιτεί συλλογική προσπάθεια και ευθύνη. Είμαι πάντα κοντά σας και εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη και υγεία.

Κλείνω με την υπόσχεση ότι σε λίγες μέρες που θα βρίσκομαι στη Σύρο θα συναντηθώ μαζί σας και θα επισκεφτώ τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Πάντα στην διάθεσή σας

Χαράλαμπος Κόκκινος

Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Τέως Γ.Γ. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

 

(Visited 211 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*