Νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάπλασης στην παραλία της Ερμούπολης

admin
15/09/2015 12:55
 
 
 

Νέες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο διευκόλυνσης της υλοποίησης του έργου «Ανάπλαση Παράκτιας Ζώνης Ερμούπολης».

Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

1ον Η πιάτσα των ταξί θα μεταφερθεί από την Ακτή Εθνικής Αντίστασης, στην Πλατεία Μιαούλη.

2ον Η προσωρινή στάση των λεωφορείων της αστικής συγκοινωνίας (γραμμή Αθλητικό Κέντρο – Δόξα) θα μεταφερθεί από την πιάτσα των ταξί, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (έμπροσθεν βιβλιοπωλείου Παπαμανώλη).

3ον Η στάση των λεωφορείων της αστικής συγκοινωνίας (γραμμή Δόξα – Αθλητικό Κέντρο) θα μεταφερθεί από την υφιστάμενη στάση στην πλατεία Μιαούλη, στο περίπτερο απέναντι από το υποκατάστημα του ΟΤΕ Σύρου (έμπροσθεν Δημοτικής Βιβλιοθήκης).

4ον Η αφετηρία των λεωφορείων της αστικής συγκοινωνίας (γραμμή Αγορά – Βροντάδο) θα μεταφερθεί στον χώρο απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Απομάκρυνση press container

Επίσης, λόγω των εργασιών του έργου, η κιβωτάμαξα απορριμμάτων (press container) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χίου και Πέτρου Ράλλη, θα απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο χώρο (ήδη έχει απομακρυνθεί η κιβωτάμαξα που βρισκόταν απέναντι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου).

Οι δημότες και οι καταστηματάρχες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται προσωρινά (το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου 2015), από τις κιβωτάμαξες απορριμμάτων που βρίσκονται στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και στην Πυροσβεστική.

(φωτό: syrostoday.gr)

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*