Στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

admin
02/10/2015 09:49
 
 
 

Με δικό της περίπτερο θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Η Περιφέρεια συμμετέχει με στόχο την ανάδειξη, προώθηση και προβολή του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης, δίνοντας – επιπλέον – τη δυνατότητα στους παραγωγούς την ευκαιρία να συνάψουν εμπορικές και επιχειρηματικές συμφωνίες με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία, μέσω της συμμετοχής τους, στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίού, καλούνται να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6472.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-82380 (κα Ντίνα Βλάχου – Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*