Διαγωνισμός για την σήμανση και ασφάλεια του οδικού δικτύου σε πέντε μικρά νησιά των Κυκλάδων

admin
10/11/2015 14:45
 
 
 

Τοποθέτηση Συστημάτων Συγκράτησης Οχημάτων, καθώς οριζόντια σήμανση (διαγράμμιση) προβλέπεται για τα νησιά Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά και Ανάφη, στο πλαίσιο ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής που προκήρυξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Σκοπός του έργου «Σήμανση – Ασφάλεια Οδικού Δικτύου των Νήσων Ίου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Θηρασιάς και Ανάφης» (συνολικού προϋπολογισμού 133.400 ευρώ), είναι η ασφάλεια οχημάτων και πεζών επί του οδικού δικτύου των νησιών, σε επικίνδυνα σημεία που προκύπτουν από τους τακτικούς αρμόδιους ελέγχους.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ώρα 10:00 π.μ., στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το έντυπο οικονομικής προσφοράς και τα τεύχη δημοπράτησης διατίθεται σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Τα τεύχη δημοπράτησης διατίθεται και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 22813-62702 και 22813-62705.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης ορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες, από την υπογραφή της σύμβασης.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*