Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων για την απεργία της 3ης Δεκεμβρίου: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα»

admin
01/12/2015 13:05
 
 
 

Σε κλιμάκωση του αγώνα για να αποτραπεί το «έγκλημα» που σχεδιάζει η κυβέρνηση εις βάρος της κοινωνικής ασφάλισης και των εργασιακών δικαιωμάτων καλεί τους πολίτες το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων.

Τονίζοντας ότι οι απόμαχοι της δουλειάς δεν θα πρέπει να γίνουν απόμαχοι της ζωής, το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στην απεργία της 3ης Δεκεμβρίου και λέει «όχι» στον νέο προϋπολογισμό, που – ως απόρροια του τελευταίου μνημονίου – οδηγεί στην περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού και στην πλήρη καταστροφή της οικονομίας.

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων έχει ως εξής:

ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση στα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα.

Τα όρια αντοχής των εργαζομένων έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Η συνέχιση από την κυβέρνηση της ίδιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής με την αφορμή ενός νέου επαχθέστερου μνημονίου, οδηγεί στην περαιτέρω φτωχοποίηση την ελληνική κοινωνία κι οδηγεί στην πλήρη καταστροφή την οικονομία.

Απαντάμε δυναμικά στα σχέδια τους για τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και οδηγούν τους νέους στη μετανάστευση.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποτρέψουμε το έγκλημα που σχεδιάζουν, εις βάρος της κοινωνικής ασφάλισης.

Για να μην γίνουν της οι απόμαχοι δουλειάς απόμαχοι της ζωής.

Λέμε όχι στον νέο κρατικό προϋπολογισμό, που φέρνει περισσότερα βάρη σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, νέες άγριες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση, αύξηση των φόρων, διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προνόμια μόνο για τους λίγους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους, σε κοινό αγώνα για να αποτρέψουμε το έγκλημα που σχεδιάζουν εις βάρος της κοινωνικής ασφάλισης.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

 Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*