2ος γύρος εκλογών της ΝΔ στις Κυκλάδες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

admin
08/01/2016 09:37
 
 
 

 

Σε «εκλογικό πυρετό» βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη στιγμή που εντείνονται οι διεργασίες, για να είναι όλα έτοιμα για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής. 

Το αξίωμα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν πλέον δύο υποψήφιοι, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη μαζική προσέλευση των ψηφοφόρων στον α’ εκλογικό γύρο της 20ης Δεκεμβρίου, η ΝΔ, για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2009, θα εκλέξει πρόεδρο με απευθείας ψηφοφορία από τα μέλη και τους φίλους της που θα αναδείξει τον 9ο κατά σειρά πρόεδρο στην 41χρονη ιστορία του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε Έλληνας πολίτης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή κάθε πολίτης που έχει δικαίωμα ψήφου με βάση το νόμο και είχε ψηφίσει στον α’ γύρο των εκλογών στις 20 Δεκέμβρη. Προσοχή: Εάν κάποιος δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία του Δεκέμβρη, δεν έχει δικαίωμα ψήφου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.

Ο ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα την ημέρα των εκλογών καθώς με το online σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας από την ΚΕΦΕ διαφυλάσσεται το αδιάβλητο από τυχόν διπλοψηφίες κλπ. Η διαδικασία θα διεξάγεται με ευθύνη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) ενώ κατά νομούς την αντίστοιχη ευθύνη θα έχουν οι νομαρχιακές εφορευτικές επιτροπές της ΝΔ.

Όλα τα εκλογικά τμήματα των Κυκλάδων:

 

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κυκλάδων:

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κυκλάδων εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές σε όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες για μια Καλή , Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα Χρονιά.    

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο Β΄ Εκλογικός γύρος για την ανάδειξη του Νέου Προέδρου του κόμματος μας αναμεταξύ των δύο Υποψηφίων Προέδρων των κ.κ. Ευάγγελου – Βασίλειου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν και στις Κυκλάδες όπως ακριβώς θα γίνουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στα καθορισμένα εκλογικά τμήματα, όπως αυτά αποφασίστηκαν από την ΚΕΦΕ , η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 (επτά) το πρωί και θα τελειώσει στις 7(επτά) το απόγευμα.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία απαραίτητη είναι η Αστυνομική Ταυτότητα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφησαν στην 1Η Εκλογική αναμέτρηση της 20ης Δεκεμβρίου 2015, ενώ οικονομικό αντίτιμο σ’ αυτήν την Εκλογική αναμέτρηση ΔΕΝ θα υπάρχει.

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κυκλάδων καλεί όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας των νησιών μας να συμμετέχουν στην σημαντική αυτή διαδικασία για το Κόμμα μας.

Για τους χώρους ψηφοφορίας και για άλλες πληροφορίες οι ψηφοφόροι μπορούν να απευθύνονται στις Τοπικές Επιτροπές των νησιών και στη ΝΟΔΕ ΝΔ Κυκλάδων.

Στη Σύρο οι εκλογές θα γίνουν σε δυο εκλογικά τμήματα. Ένα στην Ερμούπολη (στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου ) και ένα στην Ποσειδωνία ( παλαιό Δημαρχείο).

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*