Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου (δείτε τις λεπτομέρειες)

καταστήματα εστίασης, μαγαζιά παραλία Νάξου
Newsroom
07/01/2021 15:53
 
 
 

Επιχειρήσεις εστίασης ανεξαρτήτως νομικής μορφής που λειτουργούν νόμιμα στην ελληνική επικράτεια είναι οι δικαιούχοι της επιχορήγησης εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, η επιχορήγηση παρέχεται για τη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19 και ειδικότερα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας τους, ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους χώρους, όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς τους χώρους.

Η επιχορήγηση θα υπολογίζεται βάσει των επισήμων δηλωμένων και επομένως αδειοδοτημένων τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) εξωτερικών χώρων σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και των με κάθε τρόπο παραχωρημένων από λοιπούς φορείς (Δήμους, Λιμενικά Ταμεία, ΕΟΤ κλπ.), καθώς και των εξωτερικών επιφανειών που παραχωρήθηκαν με το άρθρο 65 του ν. 4688/2020, ιδιόκτητων ή/και μισθωμένων.

Η Αίτηση Χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://heating-devices.mindev.gov.gr/ και η υποβολή θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαρτίου 2021 (17:00).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*