2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο

admin
12/02/2016 08:24
 
 
 

 

Ένα δεκαήμερο δράσης, διασκέδασης και πολύ γέλιου θα ζήσει όποιος πάρει μέρος στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού.

Σου αρέσουν τα παιχνίδια και η δράση; Πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλά τον τόπο σου; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου!

Οι συμμετέχοντες δεν θα ψάχνουν… 10 μέρες ένα κρυμμένο λουκούμι. Στην έναρξη του Κυνηγιού την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στην Έπαυλη Τσιροπινά θα παραδοθούν στους αρχηγούς των ομάδων οι άκρως λουκουμοσκονισμένοι γρίφοι. Η κάθε ομάδα έχει περιθώριο 10 ημέρες να λύσει τους γρίφους και μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμά της ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουν τα μέλη της. Οι ομάδες πρέπει να παρευρεθούν στις δύο δοκιμασίες το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 6 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης «Γ. & Ε. Βάτη» (πλατεία Μιαούλη).

Στην δεύτερη και τελική δοκιμασία (Κυριακή 6/3) οι αρχηγοί των ομάδων θα μας παραδώσουν τους λυμένους γρίφους. Ο νικητής θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας των γρίφων και των δοκιμασιών και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Για οποιαδήποτε ερώτηση:

E-mail: syroscarnival.loukoumi@gmail.com

Facebook: Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού (https://www.facebook.com/krimenoloukoumi)

Αναζητήστε τους όρους συμμετοχής στο https://www.facebook.com/krimenoloukoumi/notes

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*