Συνάντηση Λεονταρίτη με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

admin
08/03/2016 08:18
 
 
 

Τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφτηκε στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Τον κ. Τσαρδινάκη συνόδευε ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμος Β’ Πέτρος Βασιλάκης.

Στη συνάντηση τέθηκαν σε προτεραιότητα τα θέματα ασφαλείας των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου, με τον κ. Λεονταρίτη να αναφέρεται στο δύσκολο έργο τόσο της διοίκησης εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, όσο και της αστυνόμευσης εκ μέρους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Ειδικότερα, ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο προσφυγικό ζήτημα, για τη διαχείριση του οποίου – όπως είπε – επιβάλλεται συνεργασία σε τοπικό, τουλάχιστον, επίπεδο.

Ο κ. Λεονταρίτης υπογράμμισε τη διάθεσή του για συνεργασία, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της αστυνομίας, που έγκειται στη διατήρηση της ευνομίας και της ασφάλειας των πολιτών. «Οι ανάγκες σε θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης έχουν αυξηθεί στο έπακρο με τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να απαιτούν την άμεση στελέχωσή τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λεονταρίτης και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την επίτευξη των στόχων που συνδέονται άρρηκτα με τη Δημόσια Τάξη και τη διασφάλιση της Προστασίας του Πολίτη».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

 

 

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*